Avatar

Jag vill ha husvagn!

av Ljusne-Håkan @, Södra Bottenhavet, de enda riktiga havet, söndag, oktober 11, 2009, 19:05 (5311 dagar sedan)

Har haft mina små funderingar förut på gammelplanket om saken. Jag köpte min favoritblaska igår, Nostalgia, kanontidning med fett och brett innehåll om allehanda entusiaster och deras grejer, mopeder, ånglok mm. Det följde med en lapp med ett erbjudande om sju nummer för 249 kr, eller vad det var, jag slog till i alla fall. På lappen var det en fin bild av en fin gammal amerikanare med en sån här underbar cigarrformad aluminiumhusvagn bakom, min längtan efter en sån blev stor. Heter konstruktören Wally Beam?
Det här med att längta efter husvagn är ju ganska skamligt, och har man segelbåt är det ju värre än nästan allt att våga bekänna böjelsen som ligger och lurar inombords som en ond demon.
Men att ha både båt och husvagn, det vore så läckert. Husvagnen kan ju nyttjas mer än båten tex sena höstar och vintrar. Att bara dra iväg nånstans och och leva lite enkelt, det blir ganska samma sak i båt eller husvagn. Undrar vad egentligen som gör att man vill dra iväg? Jag tror ibland att jag försdöker fly från mig själv!
Är det någon som har erfarenhet av att ha både båt och husvagn?

--
I helvete heller!, skrek han inni från kammarn.


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum