Avatar

106 dB - Varför i hela friden vill du ha det?

av Pinja @, Västerås, tisdag, april 06, 2010, 17:20 (5137 dagar sedan) @ cptn G

Varför ska det braka så din omgivning får hjärnsläpp. Cpt, har du tänkt på att bullrande och brakande motorcyklar och deras förare uppvisar betänkliga likheter med motorbåtsförare som kör fort och kör om och drar upp enorma svall i trånga farleder. Jag tror inte du hör hur mycket det brakar efter dig där du sitter.

Nu ska jag säga något som kanske inte gör dig glad, men det är absolut inte personligt menat: Jag anser att de som hoppar på den sk glidartrenden mest är sådanda som aldrig kört Mc och följaktligen inte vet hur fantastiskt det VERKLIGEN kan vara. De som köper HD-kopiorna och glidarna och vad de kallas köper snarare en idé eller en dröm som de saknar verkliga begrepp om. I själva verket har dessa mc´n många nackdelar av vilka de flesta har blivit åtgärdade med ny teknik på RIKTIGA motorcyklar:

- Hög ljudnivå, helt i onödan
- Vibrationer, värst förståss i HD själv
- Svårkörda i krypkörning pga av "chopper" stuket i framgaffeln
- Hög bränsleförbrukning
- Dålig effekt/vrid i förhållande till motorstorlek
- Etc, etc.

Ursäkta Cpt, men du skulle njuta ÄNNU MYCKET MER om du skaffade dig en RIKTIG, modern MC. Efter en flytt är jag utan Mc eftersom jag blev utan MC garage. Men nu har jag ett på gång snart, så till i nästa år blir det något i den här stilen.

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=de&id=128979568&pageNum...


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum