Avatar

Tyst i himlen

av Anders J ⌂ @, Inte längre Ståckhålmare, men nästan..., fredag, april 16, 2010, 18:41 (5130 dagar sedan) @ S-B A-son

Jo, jag vet, var för sig är ju problemen lösbara och med minskad ambitionsnivå kan den nog rulla några tusen mil till. Men jag känner inte att jag riktigt har önskvärd motivation och jag anar att jag ännu bara sett början av elfelen, typfel på den bilen är ju också att sådant som tändningslås slutar fungera.

På min förra bil, en riktigt sliten Passat, så hade jag en LED för instrumentbelysningen och på hustruns gamla 900 -91 där motorelektroniken höll på att ge sig så byggde jag med några transistorer och elektrolyter en riktigt listig fördröjningskrets som tände lambdasondvarningslampan och sedan släckte den efter en lämplig fördröjning.

Så visst kan jag, jag också. Om jag orkar.

Har kommit överens om att ta över en C5:a med 110 hk diesel som gått 10 000 mil och där faktiskt just nu allt fungerar, inklusive farthållare och AC. Så jag fortsätter med Citropat-beteendet en sväng till.

Min första diesel någonsin och min första AC. Den får rulla ett par år, har (just about...) tillräckligt med hmpf så att det går att dra stona bakom den, och sedan får vi rikta in oss på en biffigare bil så att jag kan dra trimaranen till norska fjordar, Hornavan/Uddjaur eller något sådant.

Behöver orka med 2000 kg i kroken.


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum