Avatar

Liten Söndagsfundering

av Håkan, Göteborg, söndag, april 18, 2010, 13:36 (5129 dagar sedan) @ Tomas E

Länken var inte sådär jätteannorlunda än många andra frågespalter jag sett genom åren, Tomas E, något mer detaljerad i sina råd och anvisningar bara. Är det något speciellt viktigt med att tvätta sig efteråt jag inte fattar, tolerant och naiv som jag är, och lite prevers...?

Beträffande att bygga kristna kyrkor i Saudiarabien är det en icke-fråga, finns ju ingen anledning att ens fundera på det eftersom det inte finns någon gud utom Allah. Nuff said.

I stället skall alla som vistas i Saudiarabien följa deras lagar, vilket med ett exempel hämtat ur verkligheten (Jobbade mycket under nittiotalet med folk och fartyg därifrån och fick höra en del) innebar att hustrun till en västerländsk man blev arresterad tillsammans med en manlig bekant till dem, då de två var ute och tittade i affärer i Riyad. Brottet var att en man och en kvinna som inte var gifta med varandra var tillsammans utan ytterligare sällskap.
Det var en hel del diskussioner innan myndigheterna lät dem slippa spöstraff.

Tänk om svenska myndigheter på samma sätt vågade kräva att svenska lagar skall följas i Sverige...nänä, så intoleranta är vi inte här.

Håkan
laglydig


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum