Avatar

Heller en Rövare i Polen..?

av Rövarn ⌂ @, måndag, april 19, 2010, 22:56 (5128 dagar sedan) @ Rövarn
Ändrad av Rövarn, måndag, april 19, 2010, 23:43

Angående den tredje bilden:

Så här kände hon egentligen innan jag tvingade henne att le efter att vi kommit hem igen (fan vad jag är grym, men jag har ju ett namn att leva upp till).
[image]

Hon har varit helt fantastisk under hela skadans gång, Felicia, hon har fått så mycket beröm av all sjukhuspersonal för att hon har orkat med smärta och alla grejer de har gjort med henne på sjukhuset under hela tiden, jag blir alldeles tårögd när jag tänker på hur hon har hanterat hela situationen och hur stark hon har varit under resans gång. Hon är en riktig tuffing min dotter, en riktig rövare!

Det jag kan säga är att jag gjorde fel när vi valde att själva köra till sjukhuset istället för att ta en ambulans, det grämer mig fortfarande att hon fick utstå en timmas extra smärta för detta. Vi har fem mil in till akutlasarettet och när tösabiten kom hem efter olyckan hos klasskompisen fick vi inte ens ta av henne tröjan så vi såg inte allvaret i skadan, men med facit i hand agerade jag på ett felaktigt sätt.

Med dessa rader vill jag uppmana andra föräldrar (och andra också naturligtvis) när det gäller barnskador (och andra skador också) att oavsett vad Ni själva tror, ring ambulans, det kan vara mycket allvarligare än det ser ut! Hade föräldrarna till klasskompisen ringt ambulans istället för att tro att armen var stukad, hade vi sparat nästa tre timmars smärtlindring åt min dotter...

--
Vänligen besvara även det sista inlägget i trådarna, inte bara de första!
:puppy:


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum