Avatar

Alternativ till itunes

av Seawolf @, söndag, december 29, 2019, 15:55 (396 dagar sedan) @ Pinja

Nu när jag har en stationär dator igen vill jag gärna lagra musik på den, och använda i telefon och/eller padda. Så har jag plägat göra förr om åren. Främst "rippade" egna cd-skivor. Eftersom jag har både iPhone och iPAD skulle detta lämpligen ske med mjukvaran iTunes. Emellertid är iTunes ett program FROM HELL. Det är helt och hållet inriktat på att få en att köpa något från Apple, och just det jag vill göra är med flit gjort så svårt som möjligt, om det ens går längre.

Min fråga är: Vad är det bästa alternativet till iTunes, för sådana finns kan jag se?

Pinja

Apple har en affärsfilosofi som mycket liknar den totalitära välfärdsstaten:
Allt som inte är tillåtet är förbjudet. Inom de ramarna är det tryggt att vara fast med mycket begränsad rörelsefrihet.

Android har mera av att allt som inte är förbjudet är tillåtet, och oftast om man är på väg att göra något förbjudet så frågar A "vill du verkligen göra detta, avbocka i så fall det inbyggda hindret" på egen risk.

I Android kan man slänga in ett mikrominne med uppåt 64GB eller mer, och dit kan man kopiera in hela ens livs datahistoria om man vill. Riktiga män vet att det är skönast att köra utan skydd.....

Annars lär Spotify-appar kunna spela upp MP3-filer som lagras i den egna telefonen eller plattan. Frågan är bara om iPhone etc. kan tvingas att ta emot och lagra sådana filer....

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum