Avatar

Lite mer politiskt dravel...

av Seawolf @, lördag, juni 20, 2020, 19:30 (20 dagar sedan) @ Håkan


Håkan, du förspiller din energi med att bomba Klotterplanket med dina länkar, men med avsaknad av egentänkta tankar och slutsatser. Det är alldeles för få deltagare här för att det skall vara meningsfullt. Man kunde säga att det är den mentala motsvarigheten till att lägga sig på marken och sparka sig trött.

Gå över till Facebook i stället, där finns det så många fler deltagare....


Du har sagt detta om Facebook tidigare, Seawolf, och då liksom nu har jag naturligtvis kollat om det kan ligga något i förslaget.

Din facebooksida fyller du dagligen med inlägg av liknande slag som du någon gång ibland också gör här på upa, och som jag "bombar" med, men de flesta får inte en enda kommentar på Facebook.

När det kommer kommentarer är de från återkommande signaturer och alltid bara en eller två meningar med enda innebörden att politiker är skurkar, ungefär.

Inte en enda kommentar med "egentänkta tankar och slutsatser".

Så jag fortsätter tills vidare endast på upa, vi kan ju inte svika Rövarn, ju.

Håkan

Du studerar alltså det jag framför på Facebook. Det syns inte ett spår av det där. Du är ingalunda ensam om att vara så rädd för att visa dig där, det finns mängder av andra som också är det och som syns lika lite som du. Det är mycket fler där som tar del av t.ex. mina saker än de är här.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum