Avatar

Levnadskontroll

av Håkan, Göteborg, fredag, juli 10, 2020, 20:43 (31 dagar sedan) @ Hans F

Sålde mitt taxinr hösten 2018 med god förtjänst. Nu är det katastrof i branschen. Saknar en del trevliga kunder och att åka runt i världens vackraste huvudstad med omnejd men saknar inte stressen. Huvudintresset numera är en lägenhet på Gran Canaria, dock för tillfället en lite skamfilad Trissjolle istället vi kan ju tyvärr inte resa på ett tag....
Har du kvar jobb i fartygsbranschen?

Japp, Hans F, jag jobbar som om det inte fanns någon kalender, detta sagt med lätt överdrift förstås.

De senaste åren har jag varit support till garantiavdelningen hos min uppdragsgivare, och också gjort en del tillverkningskontroll i närområdet dvs norra Europa, vilket inneburit mellan halv och kvartstids fakturering.
Sedan ett drygt år har detta ökat på en del och en konsekvens är att denna sommaren liksom förra blir båten bara liggande medan jag håller i garantifunktionen för det som i dag är världens största företag i vår bransch.

Det mesta görs via mail och med uppkoppling till vårt eget och en del kunders nätverk, och det mesta av det kan jag hantera hemifrån med dagens teknologi, så dagens arbetsliv är väldigt annorlunda mot då jag började för femtio år sedan...men jag är på kontoret också rätt ofta för personliga möten behövs nu som då för att få en helhet av det.

Hoppas andra också hör av sig.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum