Avatar

Vatten

av Rövarn ⌂ @, lördag, juli 18, 2020, 23:09 (28 dagar sedan) @ Rövarn

Inget vatten på bilderna den här gången, däremot var vi nära havet, cruising i Falkenberg närmare bestämt.

Wheels & Wings är ett evenemang som brukar dra till sig många fina amerikanska bilar, årets C19 ställer ju till det lite för såna här traäffar. Jag hörde att det var ganska lite bilar i Falkenberg igår, men vi bestämde ändå att åka dit idag. Jag, frun och två vänner åkte tidigare i eftermiddag, lite halvklart/halvmulet beroende på om man är pessimist eller optimist, jag tyckte det var halvklart.

Väl framme var det mycket mer halvklart än halvmulet, jag styrde ner mot Skrea strand och "raggarstråket". Mycket fina bilar att titta och lyssna på, ner till Strandbaden och ut på Klittervägen där det tog ca 20 minuter att komma en kilometer. Men så mycket fina bilar att se!

Därefter körde jag in till stan en vända, där såg vi några bilar vi kände igen hemifrån så jag följde efter. De körde fram till en pizzeria som ligger ute vid områden där bilprovningen och Mekonomen ligger. Det visade sig vara ett sällskap på sju bilar från Hylte kommun som cruisade tillsammans. Vi stannade till och snackade lite, fotade sen åkte vi genom stan en gång till och den blev det hemfärd. Fyra och en halv underbara timmar med goda vänner och ett riktigt bra väder att cruisa i!

Den röda Mercuryn längst fram äger min svåger.[image]

Den röda Impalan jämte min äger Lennart, en kille jag jobbade tillsammans med på mitt första riktiga jobb för drygt trettiofem år sedan. Detta var första gången jag träffade honom sen jag slutade på Färgåns träförädling (satan vad gammal man är...).
[image]

Samling.
[image]

Utöver dessa sju såg vi ytterligare några andra Hyltebor som precis som oss körde till Falkenberg solo, en riktigt härlig eftermiddag!
:thumb:

--
Vänligen besvara även det sista inlägget i trådarna, inte bara de första!
:puppy:


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum