Avatar

Efter The Old Beefeaters Inn i går...

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, torsdag, oktober 15, 2020, 12:52 (5 dagar sedan) @ Håkan

...lämnade Sven-Barry och jag stället efter några timmars mångsidigt samtal och skojande om allt tänkbart, och som alltid på utmärkt humör och ömsesidigt upaskattande.

De som enbart går efter det skrivna på upa kan ha svårt att förstå detta, men det är bara att hänga på nästa gång vi träffas, verkligheten överträffar dikten.

Ett tema var skandalen med äldrevården och hur pandemin gjort detta synligt, för att uttrycka det återhållsamt, och vi undrade båda hur det inte redan rullat huvuden så som det skulle gjort i så gott som alla andra länder.

Den här artikeln nämner några kandidater för detta.

https://detgodasamhallet.com/2020/10/14/patrik-engellau-det-ar-lika-illa-som-man-tror-k...

Min kompis bekräftade det vi alla redan vet, att han går mest efter vem som skriver eller säger något, så det blir nu en utmaning för honom att läsa eftersom det är Patrik Engellau som är skribenten.

På snart återseende och som sagt, ju fler som vill mötas IRL desto bättre.

Håkan

Jo, vi hade som vanligt väldigt trevligt tillsammans. Och utbytte fritt åsikter där jag förespråkade våld som metod när det gäller en sådan knäppgök som Henrik Jönsson. I mina ögon är han en kackerlacka på samhällskroppen med sina förnumstiga kommentarer och lismande analyser. Må ändå insektsmedel bita på honom innan min vänstersving eller raka höger träffar honom. Därmed inte sagt att han emellanåt kan ha rätt.

Patrik Engellau skrev denna artikel den 14 oktober. DN skrev betydligt mer utförligt om samma sak den 13 oktober. Blåsvart-högermannen Engellau läser alltså DN, något jag knappast trodde. Men även jag kan ha fel även om detta händer alltmer sällan i takt med stigande erfarenhet. Önskar naturligtvis att fler skulle visa samma fina utveckling som jag själv.

Felen med signaturen Håkans aldrig sinande ström av länkar är flera.

Ett av dem är att länkarna alltid handlar om hur uselt Sverige är där skribenterna alltid tar varje tillfälle i akt att racka ned på än det ena än det andra, alltid med en rejäl slagsida åt det ena politiska hållet.

Ett annat är att länkarna sällan eller aldrig åtföljs av signaturen Håkans egna åsikter vilket naturligtvis ger honom obegränsade möjligheter att byta fot hur många ggr som helst.

F.ö. håller jag med den oförbätterlige signaturen Håkan, kanske hädanefter herr H efter förebild från Frans, i att det är mycket trevligt att mötas IRL.

Mvh Sven-Barry, i riskgrupp

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum