Avatar

Det finns något som heter Författarförbundet...

av Seawolf @, tisdag, december 15, 2020, 22:09 (32 dagar sedan) @ Håkan

...vilket jag inte visste förrän jag läste den länkade artikeln.

https://detgodasamhallet.com/2020/12/15/gastskribent-einar-askestad-en-opolitisk-forfat...

Det artikelförfattaren beskriver är liknande det jag sedan länge läst om, och deltagit i några panelsamtal om, som handlar om dagens universitetsvärld.

Det verkar vara ett galopperande vansinne i hela kultursverige numera, vad säger andra?

Håkan

Så är det definitivt, och man kan byta ut "Författarförbundet" mot snart sagt varenda högskolas, universitets, och de flesta yrkesförbunds agendor etc.

Den enda fördelen med att vara 75 år är att man nog kommer att dö innan vansinnet slår ut i pandemisk omfattning. Ta bara MP:s utpressningssits i Stockholm, där deras Trafikborgarråd Daniel Hellden i raketfart hittar på en ändlös ström av stolleombyggnader vars enda syfte är att ta bort parkeringsplatser och att ta bort så många körfiler som möjligt så att de bilar som inte längre kan parkera heller inte kan göra annat än stå still i trafikstockningar. Med följd att alltfler butiker slår igen eller flyttar till alla ständigt tillkommande köpcentra där parkeringen är gratis och tillgänglig.
Jo, vi spanar följaktligen nu på bostad i någon av kranskommunerna, utanför vägtullar och med ännu inte fullt utvecklat vansinne hos politikerna.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum