Avatar

Lars Norén

av Seawolf @, onsdag, januari 27, 2021, 07:41 (32 dagar sedan) @ Pinja
Ändrad av Seawolf, onsdag, januari 27, 2021, 07:58

Någon som har någon relation till honom, och kan se hans föregivna storhet. Jag har det inte, och kan det inte. Absolut inte.

Pinja

Noren var en av flera gravt skadade som under epitetet Kultur fått tillgång till skattesubventionerade forum och därmed fått en försörjning. Kultureliten har inom teater och Public Service men även svensk film sedan flera decennier manövrerat sig till ett nästan totalt oberoende av folkets preferenser och i stället byggt upp ett monumentalt sällskap för inbördes beundran. Alster med ett uttalat vänsterperspektiv som målar ut över- och mellanklassen som reguljära svin premieras.

Kulturens skyddade verkstäders kanaler är många, breda och djupa.
https://sv.wikipedia.org/wiki/Statlig_inkomstgaranti_f%C3%B6r_konstn%C3%A4rer

Några gånger har jag råkat börjat se på TV-pjäser av Noren, men jag har var gång ganska snabbt insett att jag lika gärna kunde ha tagit jobb som vårdare på en sluten anstalt för mentalpatienter som att fortsätta se på eländet.

Det hela är en väsentlig del av Sveriges marsch från ett demokratiskt samhälle till en ren uppfostringsanstalt.

Missförstå mig rätt: Jag är inte emot kultur i sig, så länge utövarna idkar det med egna pengar och intäkterna från de som vill betala för det.

Ibland tröstar jag mig med att jag hinner dö innan marschen har nått målet helt och hållet.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum