Avatar

Hulrqvist och Jimmy

av Seawolf @, onsdag, februari 10, 2021, 08:55 (26 dagar sedan) @ Pinja

Det flashas klipp från en debatt mellan dessa som tydligen varit i går. Hultqvist tar i från tårna, men det känns väldigt anakronistiskt. Är inte den tiden när detta funkade sedan länge förbi. Eller är det den enda utväg man har efter de många allvarliga misslyckanden som denna regering har på sitt ansvar. Det Jimmy påpekar i allt väsentligt riktigt, medan det Hultqvist säger i allt väsentligt är försök att avleda diskussionen. Måste titta på hela debatten också. Håller ni med.

Pinja

https://svt.se/nyheter/inrikes/peter-hultqvist

Visst.
Det är för mig obegripligt att de partier och tvångsskattebetalda media som sliter som djur för att försöka framställa M, KD och SD som demokratins, yttrandefrihetens, åsiktsfrihetens samt rättsjämlikhetens dödgrävare är de som själva gör allt de kan för att hindra stora demokratiskt valda partier för att få inflytande.
Samt att tysta och fixa censur på internet, bestraffning av de som uttrycker sig fel (via "värdegrunder") samt att via politiskt tillsatta polischefer, åklagare och domare fokusera på oliktänkande men ignorera horribla övertramp och yttranden från grupper som extremvänstern inklusive SSU och islamister.

Demokratur var ordet sa Bill. Demokratur var ordet sa Bull. Demokratur var ordet som formulerades av salig Vilhelm Moberg.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum