Avatar

L bankar in en spik i sin kista.....

av Seawolf @, tisdag, mars 09, 2021, 07:22 (1147 dagar sedan) @ S-B A-son

https://www.svd.se/l-i-stockholm-rostade-mot-partistyrelsen/i/senaste
Stockholmsdelen av partiet verkar inte begripa att det är döden för L att antyda att de hellre kan samarbeta med MP än med SD. Dels är ju MP i Stockholm det mest hatade partiet i mannaminne på grund av MP:s klappjakt på bilar i stan, dels är MP mot kärnkraft och L är för.
Följer L stockholmarnas åsikter åker L ur riksdagen.


Jag tror att hur de än vrider och vänder på sig nu åker de ur riksdagen.

L stödde ju inte januariavtalet på grund av ideologisk släktskap med vare sig S eller MP utan av någon sorts grumligt samhällsansvar. De betalar med all rätt priset för detta nu.

Mvh Sven-Barry

Liberal-politikerna har inte någon klar bild av de politiska åsikter som deras tidigare väljare har, som är betydligt mera högerinriktade i stort än den vänstra falangens inom L. Om inte L fullföljer med råge Sabunis trevare som kan acceptera SD som stödröstare så försvinner inte bara några procent av väljare till, utan majoriteten av konservativa väljare kastar in handduken permanent och kommer inte att stödrösta på L.
Om L däremot fullföljer Sabunis trevare så kommer stödröster att rädda kvar dem i nästa val.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum