Avatar

L bankar in en spik i sin kista.....

av Pinja @, Västerås, tisdag, mars 09, 2021, 14:37 (1147 dagar sedan) @ Pinja

PS: Jag råkade se denna text hos tidningen Focus. Om detta stämmer, vilket det väl gör, då ser det riktigt illa ut för L. Stockholmsfalangen är väl den som i det längsta blivit L trogna och gett dom några få procent i väljarstöd.
Färdigt stödröstat på L för mig, känns det som.

"Klyftan växer mellan kluvna liberaler

Oenigheten växer inom Liberalerna som ska snart ska välja väg i regeringsfrågan, skriver Expressen. I slutet av mars sammanträder partirådet för att säga ja eller nej till Nyamko Sabunis förslag att efter valet 2022 stöda en M-ledd regering även om den blir beroende av Sverigedemokraterna.

Men liberalernas stora distrikt är djupt oeniga inför partirådets möte den 28 mars, då vägvalet ska avgöras. Skåne är för Sabunis linje, Stockholm mot och Väst är splittrat.

– Partiledningens främsta uppgift är att ena partiet, säger Anna-Lena Johansson, ordförande i Stockholmsdistriktet och kommunalråd i Sollentuna. Jag hade hoppats att de skulle lägga mera tid på att hitta en kompromisslösning. Jag får signaler från många medlemmar att de inte vill vara kvar om partistyrelsens förslag blir verklighet.

Tunga namn som partiets andre vice ordförande Christer Nylander från Kristianstad och Stockholms gruppledare Jan Jönsson reserverade sig i partistyrelsen mot beslutet att regera med stöd av Sverigedemokraterna."

Pinja


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum