Avatar

Nåt för den funderande Håkan

av Håkan, Göteborg, tisdag, april 27, 2010, 17:09 (5119 dagar sedan) @ Peter K

Jag har nog vid rätt många tillfällen skrivit som min åsikt, Peter K, att förutom islam är den katolska kyrkan lika vidrig, och jag har också sagt att det behövs målfoto för att avgöra den exakta ordningen.
Och sekter som Jehova och Mormoner och Carola är lika hemska men är lyckligtvis små och lyckas inte förstöra på långt när lika många sinnen, tackom och lovom.
Och det finns gott om andra otäcka stollar i världen som tror på annat än Gud eller Allah.

Mammon till exempel, vilket ju i den vulgära dagsdebatten pådyvlas som en påstådd "tro" hos alla oss som inte låtsas ta avstånd från det så kallade konsumtionssamhället. Jag skriver "låtsas" därför att jag aldrig har träffat någon som lever som han lär.

Men du har rätt i att det sedan ett antal år är islam som dominerar debatten. Kan möjligen ha nåt med 11/9 att göra, och med självmordsbombare och låt oss inte glömma Irans ledare som är mycket tydliga med vad de tror på. Så nog får de den uppmärksamhet de söker.

Påven är dock inte uträknad, utspelen och fintandet omkring det här med pedofiler kan lätt göra den katolska kyrkan till vinnare i avskyvärlden.
Gardera med kors.

Håkan
andlig reporter


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum