Avatar

Epoch Times och rena nyheter

av Seawolf @, måndag, september 11, 2023, 14:52 (283 dagar sedan) @ Håkan

Kul att se att dessa tre personer ska betraktas som förmedlare av rena nyheter, det är nog en och annan upare som inte håller med.

https://youtu.be/5WsMUY0TCiY

Men skämt åsido, samtalet mellan Henrik Jönsson, Lotta Gröning och Jan Blomgren är värt att lyssna och se på, och som vanligt kan man också fundera vidare över det som sägs.

Vid ett tillfälle säger Jan Blomgren fel om pengar men det kan passera då det inte ingick i en kostnadskalkyl. Alla råkar säga fel ibland.
Eller säger han inte fel, kanske det är så illa...?

Håkan


Det skulle vara intressant ifall du kunde ange något som helst forum som du kan acceptera som förmedlare av sanningen, hela sanningen och inget annat än sanningen.

För egen del tror jag bara på faktapusselbitar som jag kan passa in i mitt kunskapspussel. Lösa bitar har jag i högen osäkra, vilka eventuellt kan passas in då pusslet vuxit lite till.
Dessvärre har det numera visat sig nödvändigt att bygga två olika pussel, alltså även ett PK-pussel, där bara bitar passar som utvalts och filats till av PK-nomenklaturan för att skapa en PK-bild avsedd att förleda massorna.


Ojdå det var värst vad du reagerar, Seawolf, och naturligtvis finns det inget sådant som sanningen, hela sanningen och inget annat än sanningen någonstans.

Syftet med min rubrik var att ironisera lite över Epoch Times och deras självbild som just ett sådant forum, det handlade alltså om lite humor.

Och just det du skriver om faktapusselbitar är vad jag också håller på med, men jag avstår från att prenumerera på Epoch Times på grund av deras oseriösa marknadsföring av sig själva.

Jag har Göteborgs-Posten som morgontidning sedan över trettio år och där får jag en del pusselbitar, och andra bitar på andra ställen.
Tyvärr finns det knappt något att lägga pussel med på upa numera...

Håkan

Anser du att Epoch Times självbild avviker mer från deras bild, än motsvarande för Public Service och DN eller GP?

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum