Avatar

Epoch Times och rena nyheter

av Seawolf @, onsdag, september 13, 2023, 18:05 (84 dagar sedan) @ Håkan


Anser du att Epoch Times självbild avviker mer från deras bild, än motsvarande för Public Service och DN eller GP?


Ja.

Håkan


Public Service självbild -------- men hörddu!


Public Service har ännu inte påstått att namngivna personer har lyssnat och tittat i tjugo år på radio- och TV-kanaler som försöker manipulera dem, innan de nyss hittade till Public Service.

Det motsvarande gör Epoch Times, men jag medger att det är lite orättvist att jämföra ett kommersiellt företag med ett som finansieras årligen med mångmiljardbelopp av skattepengar.

Läste just, i Göteborgs-Posten, att de behöver sparka ett hundratal journalister från SR så utvecklingen är på vår sida.

Håkan

Reklam via namedropping är för mg inte desamma som avvikelse mellan bild och självbild.
PS och DN kör däremot blytung propaganda med självbilden av sanning, opartiskhet och neutralitet vilket för mig bara överträffas av den ryska Pravda (sanningen). Nästan!

Det har uppenbarligen börjat förekomma journalister och anställda inom SR som inte är tillräckligt rödgröna i sina alster, så nu lär de åka ut med hänvisning till kostnadsreduktion.....

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum