Avatar

Palestina

av Håkan, Göteborg, onsdag, oktober 18, 2023, 18:54 (49 dagar sedan) @ Seawolf

Part1 har det uttalade målet att döda alla inom den andra parten, och målet finns dels i deras religiösa skrifter, dels i uttalade viljeinriktningar av både ledare och invånare.
Part2, med gedigen erfarenhet av hur sådan utplåning verkligen kan drabba dem, och som är omgiven av länder med liknade agenda, slår tillbaka mot alla angrepp.

Första förutsättningen för fred är att Part1 uttryckligen stryker alla skrifter och uttalanden om att att utplåna Part2. Utan detta kommer det aldrig att bli fred.

Återigen den där gimmicken att andra kollar på upa, Seawolf och Pinja, och jag tycker alla ska kolla på den här videon jag länkar till:

https://youtu.be/ks3i1WeAt5I

Under det timslånga samtalet med Aron Flam nämns bland mycket annat tänkvärt en del som har bäring på den pågående debatten (i en annan tråd) om invandring som politiskt projekt, och Aron Flam säger också vid ett tillfälle något som intervjuaren borde ha kommenterat, då Hotspot är en kristligt baserad nätpublikation.

Jag ser framtiden på samma sätt som Aron Flam, ett storkrig bryter snart ut.

USA har nu två hangarfartyg positionerade i östra Medelhavet och mobiliseringar görs runt om Israels landgränser av andra terrororganisationer som alla är stödda av Iran.

Intressanta tider, må jag säga, och för att irritera några kanske Trump inte hade fel i att bryta avtalet med Iran.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum