Avatar

Det här är riktigt kul...

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, onsdag, april 17, 2024, 20:09 (64 dagar sedan) @ Håkan

...och vem vet, kanske början på något bra.

https://youtu.be/Zff832t-xlY

Det kan ju förstås också bli som med Greven och betjänten på nittiotalet och visst var det tydligt hur Sara hela tiden sökte stöd hos Jan.

Jag minns nu med viss nostalgi hur det utvecklade sig inom det nystartade partiet "Öppna Göteborg" för tio år sedan då jag testade hur det var att vara politiker.

Det fattades bara några tiotusen röster så hade ettan på listan kommit in i kommunfullmäktige och med tanke på vem det var så kom Göteborg undan den gången.

Få se hur det blir med Sverige i EU den här gången.

Håkan

Det var väl Dennis Töllborg som var först på listan?

Nåväl, har under en längre tid delat upp Jönssons intervjuprogram i små små bitar som går att smälta. Det är få politiker, ja de där två ÄR verkligen politiker, som fyller mig med sådan vämjelse som dessa två, Skyttedal och Emanuel. Bägge deras infallsvinkel är såvitt de säger att förhandla bättre villkor för Sverige inom EU. Hur det ska gå till frågade inte Jönsson om. Jag tror att det primära för dem bägge är att få sin ekonomi tryggade av frikostiga EU-pengar.

Vad deras initiativ kommer att få som resultat är troligen att KD försvinner från den svenska politiska kartan. Men ändå inte säkert att den ständigt flinande Skyttedal eller den hopkrupne sossen kommer in i EU-politiken.

Säkerligen finns sådan som tycker om deras ingångspunkter till EU.

Mvh Sven-Barry som tyckte att Greven och dansbandsbetjänten ändå var en sorts frisk-unken fläkt i den svenska politiken.

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum