Avatar

Det här är riktigt kul...

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, torsdag, april 18, 2024, 16:19 (63 dagar sedan) @ Håkan

Det var väl Dennis Töllborg som var först på listan?

Nåväl, har under en längre tid delat upp Jönssons intervjuprogram i små små bitar som går att smälta. Det är få politiker, ja de där två ÄR verkligen politiker, som fyller mig med sådan vämjelse som dessa två, Skyttedal och Emanuel. Bägge deras infallsvinkel är såvitt de säger att förhandla bättre villkor för Sverige inom EU. Hur det ska gå till frågade inte Jönsson om. Jag tror att det primära för dem bägge är att få sin ekonomi tryggade av frikostiga EU-pengar.

Vad deras initiativ kommer att få som resultat är troligen att KD försvinner från den svenska politiska kartan. Men ändå inte säkert att den ständigt flinande Skyttedal eller den hopkrupne sossen kommer in i EU-politiken.

Säkerligen finns sådan som tycker om deras ingångspunkter till EU.

Mvh Sven-Barry som tyckte att Greven och dansbandsbetjänten ändå var en sorts frisk-unken fläkt i den svenska politiken.


Riktigt om först på listan och så som jag såg hur den interna partiutvecklingen blev så drog jag mig faktiskt lite tillbaka redan innan valet, snacka om personmotsättningar mellan honom och så gott som alla andra...

I övrigt är du ju som du är min bäste kompis, Henrik Jönsson vill du ju bara slå på käften vilket du redan för flera år sedan med lätt gestikulerande berättade för mig, och min egen reaktion på "...den ständigt flinande Skyttedal..." snuddar faktiskt vid din reaktion på Henrik Jönsson.

Men varför tror du att Jan Emanuel siktar på EU för sin försörjning?
Han köper och säljer mångmiljonbilar, med vinst efter att ha lekt med dem litegrann en kort tid, och detta efter att ha gjort sig till en bodybuildingvariant av Bert i branschen att husera migranter - via kontrakt med diverse kommunfullmäktige runtom i landet.
En hedervärd syssla för alla som värnar alla människors rätt att inte bara komma till men också att förbli i Sverige oavsett bakgrund och motiv.

I båda fallen är det människor som helt lever i offentligheten och gillar att förbli där, jag tror inte det ligger djupare än så.

Hur kommer du att rösta i Juni, Sven-Barry?

Jag håller mina kort tätt inpå till sista stund och i båset handlar det om vilket parti som gjort bort sig minst de senaste dagarna, men ett av dem ligger just nu aningen bättre till än de andra...och det är inte KD trots akutlösningen med Alice Teodorescu Måwe som jag ser som ett misstag av både partiet och henne.

Håkan

En och annan rallarsving får man tåla tycker jag. Och på tal om leenden, faktum är att Skyttedal är nästan ständigt flinande. Jag antar att det beror på någon flink mediatränare.

När det gäller vad man ska rösta på i junivalet kommer jag troligen att rösta på ett alternativ som jag inte trodde att jag skulle rösta på för bara något år sedan. Så det så.

Vad gäller Emanuels eventuella förmögenhet, en förmögenhet han tjänat ihop merparten av där han förtjänstfullt luggat staten oh kommunerna av flyktingpengar, kan densamma ha decimerats av innevarande lågkonjunktur. Vad vet jag? Men du verkar vara mer insatt! Hursomhelst tror jag inte han tackar nej till EU´s generösa ersättningar.

Mvh Sven-Barry som i min utrikiska exil nyss blivit kallad Rambo av en afrikansk svart man som sålde väskor och kepsar vilken jag på ett synnerligen artigt sätt lät meddela att varken jag eller min hustru var intresserade av. :thumb:

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum