Ladda, ladda - nä nä

av cptn G, onsdag, maj 05, 2010, 13:53 (5125 dagar sedan) @ Ljusne-Håkan

Inte MS fel, utan Maud Olofssons totalfel. Ty hon vet inte ett dugg om batterier och gothebårgares och cptners problem. Eller vissa ljunsehuvens.

Om Håkans battar såväl som ljusnehuvets gamla, är det så att just yttercellerna tar först stryk. Fenomenet, som nu H har lärt sig, är att sulfateringen har inträtt och sålunda batterier haft sina bästa år. Den utdragna laddningstiden kan kanske funka för sommarns kortare utfärder, som till Rörö, om kraven på internät och fördärvlig TV kan reduceras eller likvideras med landström.

Det är lika dant med gamla cptner och blängare. De yttre hjerncellerna har saknat av.

De är skönt att inte skynda. Det är fel att inte synda.

Nu är jag klar med de nya kablarna och flyttade battar. Bara ett nytt Delphi calsium truckbatt enl tidigare beskrivning kunde hittas och köpas...

Gammal man gör så gott han kan
men båten är på lann...

på G -ång
-----------------
PS Håkan. cptn är himla upptagen i helgen med båt, lördag med hojåkning inkl stort ruskan hojhyde 28 mil, söndag nationellt o militärt fältskytte i pistol o revolver som funktionär och deltagare.
Din uppgift är att släpa runt drufsar o anhang i våra fotspår så dom får se Kungl Huvudstadens utsikter. Glöm inte Fåfängan med stans bästa utsikt över inseglingen, dit vi inte gick. Kolla annars Dagens Nyheters På Stan. Där hittar du allt konstigt för alla avarter av mänskliga böjelser inom kulturen.
Vi hörs / G


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum