Avatar

konsekutiv följd

av Håkan, Göteborg, torsdag, maj 06, 2010, 09:19 (5125 dagar sedan) @ Ljusne-Håkan

Njae Ljusne, om jag minskar på barnens mathållning och helt stryker deras glass i sommar så får jag väl ihop till en 125wattare, men jag tycker de är så grymt stora och svårplacerade. Solceller alltså, inte barnen.

Framför den fasta rutan som kännetecknar riktiga segelbåtar skulle det visserligen funka, men där vill man ibland sitta och njuta en SM och ingenting kan få mig att tro på att en solcell i längden mår bra av att bli sutten på och trampad på. Dessutom skulle den alltid ha en ogynnsam vinkel mot solen, ända tills kontinentaldriften har fått Rörö till ekvatorn men även där ofta skuggad av mast och bom och segel. Och av mig då det är dags för de där SM, ju.

Men när jag nån gång får till en targabåge över aktern blir det annat, däruppe på de vackert blänkande rostfria dubbelrören sitter solcellen perfekt, ihop med den radar man behöver för att i tid upptäcka KBV som vill kolla olagliga LED och mäta hur mycket blod man har i spriten.

Sven-Barry får vänta ett tag på sin lätt påstridigt för att inte säga aningen hotfullt framförda önskan om ersättning och jag ber honom hålla västingen till dum laddare ifrån mig ett tag tills batterierna och jag är så gamla och orkeslösa så det ändå kan kvitta.
Jag har nämligen letat efter en valuta som heter kr och har äntligen hittat det han av outgrundlig anledning vill ha, Kambodjanska Riels.
Det kommer att ta ett tag innan jag har fått hit pengarna men tusen kr har du att se fram emot. OK, Sven-Barry?

Håkan
solig stollecell i väst


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum