Det våldtagna Bohuslän

av Brendan, fredag, oktober 30, 2009, 20:19 (5304 dagar sedan) @ Håkan

Har du några siffror på det där du påstår, Brendan, att rivningar av svartbyggen har blivit vanligare?

Eller är det en dum fråga?

Håkan

Det har jag säkert någonstans, men orkar inte leta fram dem. Det behövs inte. Läs Bohusläningen, de lämnar ofta uppgifter om just detta. De bevakar, gräver och undersöker på ett förnämligt vis.

På tal om Bohusläningen! Igår kom senaste numret av tidningen Västpricken, som ges ut av Svenska Kryssarklubbens västkustkrets. Jag skrev ju för en tid sedan att de skulle ha en artikel om vissa av mina 15 punkter på listan över våldtäkter i Bohuslän. Nu blev det inte så, varför jag mejlade och frågade om de hade ändrat sig. Svaret kom blixtsnabbt. De hade inte alls ändrat sig, men det här numret skulle betraktas som ett mellannummer och artikeln kommer in i nästa nummer, det som även kommer att delas ut gratis på Båtmässan i Göteborg i januari eller februari 2010.

Jag kritiserade dem också för att de agerar och skriver så litet om miljön på västkusten och jämförde med hur mycket grävande journalistik till exempel just tidningen Bohusläningen ägnar sig åt. Redaktören för Västpricken skyllde på bristande resurser men höll i huvudsak med mig och en förbättring kan nog förväntas.


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum