Avatar

Dystopisk?

av Håkan, Göteborg, lördag, juli 06, 2019, 15:25 (569 dagar sedan) @ S-B A-son


Först vill jag påpeka att jag inte riktigt ät personligt bekant med henne. Jag har träffat henne ett litet antal gånger. Att säga bekant är för mycket.

F.ö. har jag inte mycket att säga om artikeln på ledarsidorna mer än att jag inte är förvånad över hennes ståndpunkt. Jag är säker på att vinklingar och övertramp sker men inte alls i den omfattning ni på högerkanten och extremhögerkanten anser.

Där extrema vinklingar däremot är oerhört vanligt och en del i en påverkansoperation från bl.a. SD är deras mediafabriker med Egor Putilov som stjärnreporter i spetsen.

Där borde Forsne och andrfa lägga kritik-krutet.

Mvh Sven-Barry, numer obehagligt klok

Du duckar för själva frågan, Sven-Barry, men du skriver "...ni på högerkanten och extremhögern anser." när du förflyttar dig till SD och Putilov, eller försöker göra det.

Syftar du på mig som en av dessa "ni"?

Jag avskyr extremhögern och har sedan alla år åsikten att SD inte är mogna att ingå i ett regeringsunderlag - men samtidigt att över en million väljare inte ska bli åsidosatta och just för att vi har en demokrati.

Kommer du nu att kontakta din bekanting, som du då berättade att hon var ihop med att hon är en attraktiv kvinna osv, om var hon bör lägga krutet?

Ledarsidorna.se har ju ett kommentarsfält, och du är ju väldigt engagerad nu, ju...?

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum