Avatar

Patrik Engellaus modell för nedskärningar......

av Seawolf @, fredag, december 13, 2019, 06:25 (1597 dagar sedan) @ ole

"Hur fördelar sig minskningarna i pengar?"
Det kan man fråga sig."

Vilket jag gjorde....

Socialdemokratin har under all modern tid jobbat häcken av sig för att öka försörjningsmöjligheterna för sina partiaktiva politruker och deras anförvanter inom den offentliga sektorn. De har hittat på oräkneliga organisationer, utredningar, samarbetsorgan, planeringsfunktioner osv. "Men inte sett det komma....."
Detta dödkött som bekostas av våra skatter har successivt kommit att gillas av även andra partier i och med att de i viss omfattning också kunnat dumpa sina partiaktiva till att försörjas på samma sätt.
Som vanligt upprepar socialdemokratin (i detta fall statsministern) sina mantra om all den välfärd de vill stödja. De pratar bara men gör inget annat än skattehöjningar, för i takt med att S krymper behöver de ännu fler politrukförsörjningstjänster, betalda med skattemedel.
(På senare tid har resultatet av sådan politruktillsättning av tjänster inom rörelsens COOP börjat synas på så vis att COOP håller på att gå under i konkurrensen med företag där privata initiativ och kompetens premieras).
Men att sparka den oerhört stora byråkratiska och verksamhetsstörande administrativa kader som hindrar utförarna av välfärdstjänster att jobba effektivt och trivsamt, speciellt men inte enbart inom vården - det är för S totalt uteslutet!

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum