Avatar

Plötsligt händer det.

av Rövarn ⌂ @, torsdag, juni 11, 2020, 16:12 (1415 dagar sedan) @ S-B A-son
Ändrad av Rövarn, torsdag, juni 11, 2020, 16:36

Brukar man slussa ut från centrum med buss och släppa av dom i bushen. När ska dom göra det i Göteborg?

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/y3a7lx/nu-demonstrerar-goteborg-for-black-lives-ma...


Ytterextremisterna griper varenda litet halmstrå till anledning att ställa till fanskap och ofreda vanligt folk, de små liven...

Slussa ut dem från centrum med båt och släpp av dom på lämplig, kal holme i ytterskärgården, där kan de ofreda mås, skarv och varandra.


Du missar en viktig detalj, Rövarn, förutom att utsätta mås och skarv för något de inte är skyldiga till.

Det är att ingen av de som dök upp, svartklädda och mer eller mindre maskerade, är extremister i någon politisk eller ideologisk mening.
De är precis som morpheus med sin rubrik säger endast huliganer och brottslingar, och jag tror många av dem skulle ha svårt att yttra en sammanhängande lång mening om någonting.

Håkan


Jag håller med signaturen Håkan till 100%.

Mvh Sven-Barry

-----------------------

"förutom att utsätta mås och skarv för något de inte är skyldiga till."

På en kal holme i Göteborgs yttre skärgård är jag övertygad om att mås och skarv vinner alla gånger, oavsett motstånd!

"Det är att ingen av de som dök upp, svartklädda och mer eller mindre maskerade, är extremister i någon politisk eller ideologisk mening."

Det är du säker på?
Jag är oftast motståndare till att begära källa till påståenden (man kan googla själv...), men nu känner jag att du borde visa någon form av källa på att "stökigheterna" (kravaller enligt mig) inte är politisk eller ideologisk när de sker under brinnande BLM.

"huliganer och brottslingar, och jag tror många av dem skulle ha svårt att yttra en sammanhängande lång mening om någonting."

I min lilla inskränkta värld räcker det att sätta ordet politiskt relaterat istället för fotbolls- eller sportrelaterat i länkad artikel, på de ställen politik står kan det ju stå kvar...

För övrigt, vad är fel att kalla huliganer för ytterextremister? De är, oavsett politik eller sport, inte intresserade av sitt "lag/sida" de är endast ute efter att få bråka, oavsett om de kan uttala en mening eller inte. Många aktivister är skapligt bildade (speciellt politiska), de är dock en aning felprogrammerade...

"Jag håller med signaturen Håkan till 100%."

Hoppas inte jag sabbar detta nu...

--
Vänligen besvara även det sista inlägget i trådarna, inte bara de första!
:puppy:


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum