Avatar

En Lindströmare

av Seawolf @, tisdag, januari 26, 2021, 08:37 (39 dagar sedan) @ Håkan
Ändrad av Seawolf, tisdag, januari 26, 2021, 08:58

En satiriker har gått vidare.[image]


Ja, det var en mycket tråkig nyhet. Han balanserade alltid på gränsen, men lyckades alltid hamna på rätt sida till slut.

Saknad av många inklusiva jag själv.

Mvh Sven-Barry


För min del så hade döden fått hämta Vilks istället för den skapar mer problem än vad han löser.


Är det ett hatinlägg mot Vilks du skriver morpheus? Du går över det anständigas gräns med dina ord.

Själv har jag sedan åratal undrat över att Lindström inte behövt skydd så som han har tecknat, med den här som en av de mer återhållsamma.

[image]

Det finns många bilder som är ännu mer provocerande, eller hur morpheus och Sven-Barry?
Eller är det något med dem som gör dem OK inte bara för er utan också för islamister?

Håkan

Det är ju inte så att de som karikerar Islam och muslimer bara utgörs av Salman Rushdie, Wilks, Jyllandsposten och Charlie Hebdo. Det är snarare så att uppviglarna inom islam då och då råkar fästa sitt mycket trånga strålkastarljus på någon viss nidbildare som inte är alldeles okänd, varefter de hetsar sin mobb mot dem för att statuera exempel. Vilket de lyckas över hövan med, enormt få vågar skoja med islam som följd. Lindström har alltså inte råkat få deras ljuskägla riktad mot sig, och nu är det försent. Hans bilder borde därför spridas med full kraft.....

Ser man på Lindströms teckningar är det många som tydligt visar varför han aldrig uppnådde något allmänt mediaerkännande, vilken journalist skulle våga bli förknippad med dessa, och då menar jag inte de som häcklar Islam.....

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum