Avatar

Vem rösta på 2022

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, torsdag, februari 04, 2021, 22:21 (31 dagar sedan) @ Pinja

På sätt och vis är det tragiskt. Partiet var statsbärande, ibland med hjälp av Bondeförbundet som var något helt annat än Lööfs Centerparti, under de år då Sverige etablerade sig som industrination och med ett för tiden unikt sätt att fördela det ökande välståndet. Jag tror inte något annat parti hade lyckats i närheten av det sossarna åstadkom

Ja man hade en lång lyckosam period, men s grundläggande upplägg var dessvärre inte hållbart. Vi glömmer lätt att den viktigaste framgångsfaktorn var den långa efterkrigskonjunkturen som för det mesta pekade uppåt, och som gynnade Sverige med sin intakta industri. Det land man borde jämföra Sverige med är Schweiz, som ju idag är mycket mycket rikare än Sverige. Sverige hade inte behövt förstöra sitt utbildningssystem och sin förutsättningarna för sin industri, men man gjorde det med s politik.

Pinja

Skolan förstördes av sossepartiets flum och sedan en fullkomligt korkad övertro på vad en fri marknad vad gäller skolan kan åstadkomma. Tyvärr också till i alla fall viss del signerad S.

Men som jag skrev, när det gäller att fördela de nya rikedomarna på ett sätt som gynnade både kapitalet och de som arbetade i detsamma var S ohotade och inget annat parti hade kunnat göra vad S gjorde. Men det är lätt att anse att de själva sedan gjorde sitt bästa att förstöra vad de en gång byggt upp.

Men glöm inte att det var Reinfeldts moderatparti som öppnade gränserna och ville att vi skulle öppna våra hjärtan. S har varit mot obegränsad invandring av omsorg om LO-kollektivet, men idag är det inte längre lika viktigt för dem eftersom MP tycker annorlunda. Och de kan inte förklara för detta LO-kollektiv (eller någon annan) vilken vinsten med obegränsad eller stor invandring skulle vara.

Mvh Sven-Barry

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum