Avatar

Välkommen till verkligheten

av Rövarn ⌂ @, måndag, januari 14, 2013, 15:05 (4128 dagar sedan) @ Seawolf

Det begriper alla normalt funtade att det kan inte fortsätta som det är nu. Den iofs. korrekta tanken att Sverige behöver invandring funkar inte heller. Man glömde totalt bort att en alltför stor del av de som invandrar inte kommer att bidraga med att betala skatt, utan belastar vårt bidragssystem ännu mer redan från dag 1 och ända igenom pensionsåldern, eftersom de ju inte får jobba för internationellt attraktiva lönekostnader.

Fri invandring är inget som helst problem, detta är ju enkelt löst med slopande av bidrag till allt och inget!

Enkel bostad, mat, normal klädsel och SFI samt eventuellt annan utbildning (många har redan en yrkesutbildning och yrkesvana), precis som Du säger, är vad som behövs för att slussas in i det Svenska samhället på ett korrekt sätt!

SFI ska också naturligtvis ändras i förhållande till hur det var när jag gick i skolan (hade betyg ett eller två i Svenska igrundskolan, minns inte säkert men lågt var det!), jag har fortfarande inte en aning om vad pronomen och adjektiv är, men jag inbillar mig att folk ändå förstår vad jag säger och skriver! Sen ska ju inte SFI i första hand börja med att lära ut vilka bidrag som kan sökas, vilket sker på många platser idag. Det första "eleverna" får lära sig på SFI är hur man söker olika bidrag, hur man fyller i olika blanketter för att få ut pengar, är det så det är tänkt? Eller? Hör man sen hur många invandrare pratar och skriver undrar man ju hur SFI egentligen fungerar!

Samma gäller naturligtvis "inhemska*" innevånare som av olika anledningar inte "känner" att de kan utöva någon form av arbete, enkel bostad, mat och normal klädsel! Rejäl, opartisk medicinsk undersökning om vederbörande är arbetsför eller inte, blir utfallet inte kan bidrag utgå för att uppnå dräglig levnadsstandard!


*Feting: Vi är ju de hemska folket i sammanhanget!

--
Vänligen besvara även det sista inlägget i trådarna, inte bara de första!
:puppy:


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum