Avatar

God...

av Seawolf @, fredag, februari 01, 2013, 14:27 (2681 dagar sedan) @ T

Vad han INTE skriver om är att den halva av befolkningen som jobbat statligt eller kommunalt skall få sina pensioner betalda via den årliga budgeten. Dessa hidösa belopp syns inte i ATP mm, men heller inte i debatten.

-Om Sverige ytterligare ökat tvångsmedlen mot företagsamhet så flyttar ännu mer företag ut från landet.
-Om större skatter och avgifter tas ut flyttar alltfler av de effektivt skattebetalande arbetsföra efter företagen till grönare betesmarker.
-Om Sverige satsar på att öka mängden arbetslösa lågutbildade som aldrig kommer att betala nån nämnvärd skatt men som skall ha samma pension som alla så blir pensionsstandarden soppkök och madrass på golvet för pensionärerna om några decennier.
-Om Sverige närmar sig det läget kommer staten att på ett eller annat sätt att konfiskera VARJE form av pensionsfondsystem som har inbillat många att de har trygghet den vägen.
-Det sista staten vågar sig på är att konfiskera privata tillgångar som inte ligger under någon som helst form av pensions- eller kollektivfondsystem.
Förmodligen kommer däremot en straffavgift på privat kapitalflytt att införas för de som flyttar bort till andra länder...

Bananrepubliken har bara börjat sin tillblivelse.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum