Det nya Sverige: svenskar på flykt inom/från Sverige

av Tomas E @, söndag, februari 07, 2010, 22:43 (5194 dagar sedan) @ Walter Mitty

Tomas E:

Senast jag var i Malmö var på en kurs ca 1986 och jag minns staden som en småstad modell stor, den där sorten där småbarnen leker ensamma i parken och farmor med rullator matar änderna i en annan park. Båda aktiviteterna sker i trygghet.

Walter Mitty:

Det var då det. Nu är det andra tag. Segregationen har gått långt, på sina håll är det stor arbetslöshet (stora grupper är alltså inte med i samhället).
Mitten på 80-talet, och några år därefter, gick det utmärkt att leva i Malmö. Idag - tveksamt. Själv skulle jag inte välja att bo i Malmö med familj o barn.

Trist, men det bekräftar den bild jag har. Trots det finns det fortfarande de som lever i det blå. De blir säkert färre och färre i takt med att massinvandringens negativa konsekvenser uppenbarar sig för fler och fler.

Det talas allmänt om Malmö som "förlorat". Och här bekräftas bilden i en statlig utredning:

"Skåne sticker ut i Brottsförebyggande rådets (Brå) nationella trygghetsundersökning. Här har 21 procent uppgett att de känner sig otrygga och rädda för att utsättas för brott. Segregation och många invånare med utländsk bakgrund kan vara en bidragande orsak." (Skånska Dagbladet)

http://www.skanskan.se/article/20100201/NYHETER/702019828/1057/*/skaningar-ar-mest-radd...

--
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum