Det nya Sverige: svenskar på flykt inom/från Sverige

av Walter Mitty, måndag, februari 08, 2010, 11:26 (5194 dagar sedan) @ Håkan

Jodu, Håkan, du läser nog det du vill, och skippar det som inte passar din världsbild (kom inte nu med gnället om att alla gör så)
Tidigare idenna tråd skrev jag tydligt

Låt det inte finnas någon tvekan här: I vårt land skall ingen behöva vara utsatt pga av ras, religon osv. Ingen politiker skall agera mot den ena eller andra folkgruppen.
Dt vore utmärkt om samma sak gällde också utanför vårt fagra land. Så är det inte, men det finns ingen anledning att importera de konflikter som finns, ej heller den tillhörande argumentationen.

Här skall vi inte acceptera att någon förföljes. Ingen!


Detta omfattar judar (som varit och är förföljda), araber, afrikaner, ... fruar, döttrar - ja alla.

Så dina haranger både om otydlighet och om misshandlande män ("kulturer"?) faller platt till marken. Jag är tydlig på denna punkt.

Thomas E agenda är hur tydlig som helst.

Själv anför jag i dessa frågor tolerans. Inte inskränkthet, inte bigotteri, ... utan tolerans. (och som du kanske kan se povan har toleransen gränser - som alltid. Det är såklart inte acceptabelt att den som är utsatt i sin tur utsätter, osv).

Hoppas det inte blev så svårt.

Håkan, av dina texter här drar jag slutsatsn att du i grunden är en vänlig man. Sannolikt trevlig också. Men intolerans har jag ingen tolerans för. Också en gräns.

Walter


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum