Avatar

skatteväxling...

av Håkan, Göteborg, lördag, juni 22, 2019, 13:27 (115 dagar sedan) @ Seawolf

Jag anmäler konsekvent sådan där "annonser" för falskhet och bluff varhelst de dyker upp. Det är förvånande att inte DN, Skavlan och andra kända liknande stämmer spridarna av så oförblommade lögnaktigheter för intrång och förfalskning av varumärke mm.

Jag mailade GP om det jag såg och nämnde i mitt förra inlägg, Seawolf, men jag tvivlar på att de som missbrukas har juridiska möjligheter att göra något.

Inte i dagens verklighet där inte ens namngivna misstänkta inom landet kallas till förhör på grund av resursbrist inom polisen, och de som ligger bakom den just nu pågående grejen med Skavlan och DN och GP missbrukade har sina databaser i Bitcoinland.
Dvs i den imaginära världen där tusentals annars normala människor trodde att de fått en intressant kontakt i Nigeria via brev - men metoderna utvecklas.

Jag undrar hur vår ägare Rövarn ser på detta, då sådana här verksamheter numera bygger på kryptovaluta där Bitcoin tycks vara det dominerande jävulskapet, och han ju för en tid sedan berättat här på upa att han satsat lite på att få pengar därifrån.

Hur går det Rövarn, några utdelningar från det här till exempel?

[image]

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum