Avatar

Ulf Kristerssons egna ord...

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, lördag, december 28, 2019, 20:40 (1581 dagar sedan) @ Håkan

Citerat från en artikel i SvD 2019-12-21:

"På fredagen skrev Kristersson på Facebook att han aldrig har lovat henne att inte ha ”något slags” samröre med Sverigedemokraterna. Han menar att det han då lovade var att om den dåvarande Alliansen kom till makten vid valet så skulle de inte samarbeta med SD.

Enligt Kristersson Facebookinlägg ska han ha ringt upp Hédi Fried och de ska enligt honom tillsammans ha kommit fram till att de delade den uppfattningen.

”Det var fint att få tala med Hédi Fried igen, om än av lite tråkiga skäl. Vi enades om att ses hemma hos henne igen på det nya året.”, avslutar han inlägget.

På lördagen bekräftade alltså Fried att löftet gällde Alliansens regeringsplaner, och inte Moderaterna eller Kristersson personligen."

Mvh Sven-Barry, som finner signaturen Håkans svansföring roande och tyvärr lika mycket oroande


I sin helhet det jag också skrev, Sven-Barry, och som jag redan från början trodde det kunde vara medan du direkt hängde med i kritiken.

Det är roande att du ser det som att jag har en oroande svansföring.

Håkan

Medan jag direkt hängde med i kritiken?
Har du svårt med läsförståelsen signaturen Håkan.

Så här skriver du tidigare i tråden: "Alliansen har aldrig varit en förening med medlemmar och representanter, Sven-Barry, ordet Alliansen har från första stund bara varit ett enkelt sätt att beskriva fyra oberoende partiers deklaration att om deras sammanlagda antal riksdagsplatser efter ett val gör det möjligt för dem att gemensamt bilda regering så gör de det.

Så det du förstår av Kristerssons roll då han träffade Hédi Fried är fel, han var där som partiledare för M och inget annat - förutom att vara en människa förstås."

Så här skriver Ulf Kristersson själv: "När vi pratade om det kommande valet 2018, så sa jag till Hédi Fried precis samma sak som jag sa till alla andra inför förra valet: Att de fyra allianspartierna gemensamt sökte mandat för att bilda regering, och att den alliansregeringen inte skulle samarbeta med SD. Jag lovade däremot inte att aldrig samtala med, eller ha något slags samröre med SD och deras partiledare Jimmie Åkesson."

Kristersson ikläder sig alltså rollen som representant för Alliansen. Klädsamt vore ju om du någon enda gång kunde medge att du hade/har fel. Men troligtvis har det aldrig hänt. Därvidlag är ditt ego uppenbarligen för klent.

Bryr mig inte om att fortsätta skjuta dig i sank med svar på det du skriver.

Mvh Sven-Barry, allierad

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum