Avatar

Ulf Kristerssons egna ord...

av Håkan, Göteborg, lördag, december 28, 2019, 21:36 (390 dagar sedan) @ S-B A-son

Medan jag direkt hängde med i kritiken?
Har du svårt med läsförståelsen signaturen Håkan.

Så här skriver du tidigare i tråden: "Alliansen har aldrig varit en förening med medlemmar och representanter, Sven-Barry, ordet Alliansen har från första stund bara varit ett enkelt sätt att beskriva fyra oberoende partiers deklaration att om deras sammanlagda antal riksdagsplatser efter ett val gör det möjligt för dem att gemensamt bilda regering så gör de det.

Så det du förstår av Kristerssons roll då han träffade Hédi Fried är fel, han var där som partiledare för M och inget annat - förutom att vara en människa förstås."

Så här skriver Ulf Kristersson själv: "När vi pratade om det kommande valet 2018, så sa jag till Hédi Fried precis samma sak som jag sa till alla andra inför förra valet: Att de fyra allianspartierna gemensamt sökte mandat för att bilda regering, och att den alliansregeringen inte skulle samarbeta med SD. Jag lovade däremot inte att aldrig samtala med, eller ha något slags samröre med SD och deras partiledare Jimmie Åkesson."

Kristersson ikläder sig alltså rollen som representant för Alliansen. Klädsamt vore ju om du någon enda gång kunde medge att du hade/har fel. Men troligtvis har det aldrig hänt. Därvidlag är ditt ego uppenbarligen för klent.

Bryr mig inte om att fortsätta skjuta dig i sank med svar på det du skriver.

Mvh Sven-Barry, allierad

Du hängde direkt med i kritiken mot Kristersson, Sven-Barry, vilket du nu vill undvika att medge var att vara för tidigt ute och att det var på egna grunder som ogillare av Kristersson.
Ordet sparrispolitiker är från en tidigare tråd men i denna tråd skrev du
tydligt att du trodde han var medlem av alliansen och som sådan hälsade på Hédi.
Och du uttryckte det som nu sker med orden: "Jag tycker att Kristerssons agerande är typiska politikerkrumbukter."

Vad du i ditt inlägg nu påstår om att han "ikläder" sig rollen som representant för alliansen är bara efterhandskonstruktioner.

Använd ord för att uttrycka sådant du har tänkt igenom innan, Sven-Barry, inte som försök att lägga saker tillrätta med i efterhand.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum