Avatar

Åkesson ...

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, tisdag, mars 10, 2020, 12:42 (30 dagar sedan) @ Håkan


Om du med den andra frågan menar vilken roll och skuld har till dagens situation i Syrien har jag redan svarat på densamma. Kanske behövs ett förtydligande; ja, Turkiet under Erdogan är en skurkstat.

Mvh Sven-Barry


Nej Sven-Barry den andra frågan var din fråga till mig om varför jag tror det blir värre, och som jag efter att ha svarat bad dig ge dina egna synpunkter på.

"Varför tror du att det blir värre?

Och du tycker att det Åkesson och hans kompisar gjorde var OK?

Mvh Sven-Barry

Jag tror det blir värre då inget jag ser tyder på att något av det jag nämnde, eller något annat i nationell skala överhuvudtaget, blir bättre inom överskådlig tid.
Vad är din tro i denna fråga, Sven-Barry?"

Det handlar alltså om hur vi ser på samhällsutvecklingen i stort, inte om Åkesson och hans kompisar eller ens om SD.

Håkan

Aha, missförstod dig.

Den "fråga" du ställer till mig är oerhört komplex och går naturligtvis inte att svara på i ett par one-liners på upa. Men jag försöker med några fler "one-liners".

Sverige är ett land med oerhört innovationsbenägna invånare och politiker. Det har knappast ändrats under de senaste 100 åren. Det är s.a.s bottom line vad gäller Sverige som nation.

Men, vi har under ett par årtionden haft politiker "under par", speciellt vad gäller sossepartiet. MPs inflytande hör intimt ihop med detta och deras inflytande har varit en enorm hämsko för S att ta itu med de problem de själva och Reinfeldts M skapat.

Men, det kommer att bli bättre, är helt övertygad om detta.

Bättre innebär en kontrollerad invandring och en plan för hur dessa invandrade människor snabbt ska kunna ta sig in i samhället och bidra till sin egen försörjning. (Många är med rätta oroade för hur pensionssystemet och övrig välfärd ska hantera människor som kommer hit mitt i eller sent i livet som alltså aldrig kommer att kunna arbeta ihop till sina egna pensioner. Låt de politiska partierna öppet tala om detta för det ÄR ett problem
Bättre innebär en skola som ger alla elever lika villkor.
Bättre innebär ett försvar värt namnet.
Bättre innebär inga fattigpensionärer som arbetat ett helt liv.
Bättre innebär riktiga åtgärder för en bättre miljö på klotet. Slut med idiotsubventioner på elbilar, tron på lådcyklar och elsparkcyklar som någon som helst lösning. Eller att världen blir bättre av att PREEM inte får bygga ett raffinaderi för lågsvavlig olja i Lysekil.

...

Listan kan bli lång.

Och jag tror man måste göra sig av med vanföreställningen att NPM är lösningen på den offentliga sektorns verksamhet. I alla fall så länge stat och kommun är sådana usla kravställare utan hum om uppföljning och kravuppfyllelse.

Mvh Sven-Barry

PS Nu kommer jag inte att kunna svara på ett antal timmar :-D :-D :-D :thumb: :thumb: :thumb: :cry:

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum