Och priset för veckans mest arroganta psykopat...

av cptn G, torsdag, april 22, 2010, 15:26 (5119 dagar sedan) @ Tomas E

Otroligt fräckt agerande. Självsvåldigt. Skamligt. Hoppas dom får rejäla böter.

Man måste se upp med dessa manipulativa personer, Odell m fl, som har starka psykopatiska drag. Dom är alltid så fräcka som vi andra tillåter dem vara. Ett nytt exempel i affärslivet är SAAB-köparen Victor Muller. Han flinar oss rakt i ansiktet och hans affärer är bedrägliga. Nu ska han köpa SAAB med SAABs pengar. De får man inte. Andra är de giriga i bank- o finansvärlden. De med bonusar.
Läs Snakes in Suites, finnas att tanka ner.

På dagens skampåle ser vi von Donner som svindlat Röda Korset m fl. Han gör offentlig avbön och skäms. Det är inte sant. Dessa psykopater skäms aldrig. De har alla kroppsliga yttre attribut, som de skickligt lärt sig, av ånger, skuld, kärlek, förtroende mm känslor. MEN de förstår inte den kognitiva underliggande mänskliga betydelsen av känslor. De är tomma bakom den charmiga fasaden och masken av hälsa. Deras skratt är som skatans krax, utan djup. Läs The Mask of Sanity.

Böter svider och är bättre än fängelse ibland. Staten får in pengar istället för utgifter för den s k vården, vad nu den innebär mer än inlåsning och tristess bland psykopaterna (1/3 av fångar). Vilket är en annan diskussion som borde kopplas till balansräkningen.

En tusenlapp per hål, är det för lite?

Inte för att det gör så mycket med fler hål på Öja eftersom militären lämnat mycket större spår efter sig i de vackra klipporna. Det vore bättre om mil hade kvar kanonerna. Historien kommer att ge mig rätt där vid lag.

På Öja har jag legat med båt många gånger sedan 1950-talet. Inte många landningsställen är det.

Nu fick jag ihop det rätt bra.
...........
Regnet har upphört. Kallt är det.

cptn på G


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum