Avatar

Vad man får och vad man bör...

av Seawolf @, tisdag, oktober 27, 2020, 18:22 (336 dagar sedan) @ Håkan

Jörgen förstod nog själv att det skulle blåsa på lite efter den artikeln. Jag tycker han varit ganska sansad annars men nu sket han ordentligt i det berömda blå skåpet.

En sån här artikel får vi nog aldrig läsa i svensk PS. https://t.co/36WEUNxlp1?amp=1
Jag hoppas den kan läsas utan att ni fastnar i the australians betalvägg.


Ingen betalvägg, Cthulu, åtminstone inte för mig och det som pågår i svensk politik blir tydligt genom att se motsvarigheten i Frankrike beskrivas.

Men vår nuvarande regering med sina olika inre och yttre stödhjul, en del av dem religiöst baserade, är handlingsförlamad.

Håkan

Socialdemokraternas m.fl. har systematiskt har gjort vad de kunnat för att köpa muslimsk sympati för skattemedel i form av allehanda föreningsstöd och aktivitetspengar och att trots en viss sentida retorik i praktiken ordna undantagsregler som håller invandringen på topp.
Belöningen är att hela klaner och föreningar propagerar för att deras proselyter skall rösta S. Dessutom ordnar de "valskolor" där avslutningen är klasspromenadertill vallokalerna.
Man har tagit kontrollen över Svenska Kyrkan, som S numera försöker förvandla till nån slags kristen-muslimsk samlingsorganisation, allt för att även där kunna propagera för att rösta S.

Muslimer och muslimska organisationer får försöka hävda att Islam är en fredens och toleransens religion, men tills den dagen då de offentligt och skarpt går ut, upprepat och kraftfullt, med även massdemonstrationer FÖR västerländsk sekulär demokrati och MOT varje form av islamistiskt våldsutövande, utfört eller predikat, så är pratet om fredlighet, tolerans och demokrati inte värt ett ruttet lingon.
Betänk att Islam uttryckligen tillåter att ljuga och bedra alla otrogna i syftet att ta över hela världen.

Sverige är antagligen det absolut och i särklass sista västerländska landet där någon ledande rödgrön politiker (dit räknas både L och C (borde f.ö. förkortas CP) ens skulle andas om generell kritik mot något som ens smådoftar muslimskt.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum