Avatar

Är det kört för L

av Seawolf @, tisdag, januari 05, 2021, 12:41 (13 dagar sedan) @ Pinja

Faktum är att svenska folket på bred front ännu inte alls dragit några slutsatser om S-MP-V-C-politikens konsekvenser. En ny konservativ regering som knappt har majoritet är mentalt och röstmässigt fångar så att inget rejält skulle göras för att få Sverige att ändra kurs, och de får då skulden om de är i regeringsställning.

Långsiktigt är det alltså för tidigt att en konservativ regering tar vid - eländet måste få betydligt större omfattning och med klarare orsakssamband till rödgrön regering för att väljaråsikterna skulle kunna ändra sig.

På liknande sätt har svenska folket ännu inte fattat hur skadat det svenska elkraftsystemet har blivit genom idiotstängningarna av kärknkraft. Det kommer att behövas några totala sammanbrott men periodvis nedstängning av folks elmatningar så de även blir utan vatten och värme för att pengen skall ramla in. Då, kanske......

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum