Avatar

STÖRST lördagsfundering. 2 frågor!

av Rövarn ⌂ @, söndag, november 01, 2009, 00:41 (5290 dagar sedan)
Ändrad av Rövarn, söndag, november 01, 2009, 01:10

Vilket är störst?

Internet eller rymden...?

Hur stort är Intenret? Påverkar det våra liv? Påverkar rymden våra liv? 3 frågor som kräver svar!

Stjärnorna i rymden (min STÖRRE lördagsfundering) anser jag inte påverkar våra liv och leverne i någon större utsträckning hur många de än må vara man kan se vid olika tillfällen men vore ändå intressant att få svar på, men Internets sidor är mångdubbelt och åter mångdubbelt fler än vad det finns stjärnor på himeln oavsett horisont eller inte.

Kommer osökt att tänka på mig själv där jag i olika siuationer ofta kan få tanken att jag MÅSTE kolla än det ena eller än det andra på Internet... Till exempel ansiksboken... Vilket djävulens påfund detta är... Och jag gick på det med hull och hår, jag har passerat 40 bast med lite råge! Ungarna behövde grannar till sin farm, grannar till sitt akvarium, grannar till allt som finns på den helvetessidan som kallas facebook... man klickar och följer med, börjar med än det ena och än det andra för att ungana ska kunna bygga sina egna luftslott inne på facebook. Sen måste man skörda sin farm, eller mata sina fiskar annrs dör de, och nåde den som missköter sig...

Mail egentligen undantaget denna STORA fundering, mail fyller en viktig funktion trots att många försöker fördärva detta med sina jävla skitmail och massutskick! Man fyller sin mailbox, man rensar bort ovesäntligheter i mailboxen och raderar. Bland de hundra mailen man raderade låg ett viktigt, vilket också gör att användandet av funktionen minskar!

Vad säger panelen?
Vilket är störst, Inernet eller rymden?
Kan vi fortfarqande lita på MAIL?

Edit: stavfel

--
Vänligen besvara även det sista inlägget i trådarna, inte bara de första!
:puppy:


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum