Avatar

Hur stor andel...

av Håkan, Göteborg, tisdag, november 10, 2009, 19:25 (5281 dagar sedan) @ Gunnar S

...av svenskar med olika bakgrund och situation i samhället har avstått från vaccinering av sina barn och sig själva för att de tror på rykten, att det hela är en västerländsk och läkemedelsföretagskomplott, och att folk dör mer av vaccinet än av influensan?

I de invandrardominerade stadsdelarna i Göteborg är det långt över hälften, och jag ser detta som en viktig indikation på varför den så kallade integrationen är så misslyckad i stort sett.
Alltför många av de som invandrar eller flyr till Sverige flyttar till en ny geografisk plats, men mentalt är de kvar i samma situation som de flytt från - eller trott att de flytt från.

De kommer från länder där de vet, helt riktigt, att alla med makt är korrumperade och lögnare och att man inte kan lita på några samhällsfunktioner, i den mån de ens finns. Politiken och myndigheter och polisen och militären och banker - och sjukvården.
De enda de vågar lita på är i prioritetsordning, den egna familjen, den egna släkten, kretsen av nära vänner, den vidare kretsen av vänner och bekanta - och sedan kommer ingenting.

Där invandrare och flyktingar blr så många att de bildar "egna" stadsdelar frodas rykten och permanentas misstro mot de nya makthavarna, bilar bränns och ambulanser och brandkår stenkastas, och steg för steg blir dessa stadsdelar sådana att ett allt större antal av deras invånare försöker fly från dem.

Stoppa all ytterligare invandring och flyktingmottagande, det är enda möjligheten att börja ta hand om situationen med alla som redan är här och skall få stanna här och har rätt till ett anständigt liv, utan allt det de försökt lämna bakom sig.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum