Hur stor skillnad?

av Cthulu, Enköping, onsdag, november 11, 2009, 22:02 (5279 dagar sedan) @ Rövarn

Du söker skillnader.. den mest markanta är väl att under de "normala" influensorna är det gamlingarna på hemmet som dör och den här drabbar yngre.

Senaste statistiken säger att det är ett 50-tal som vårdas på sjukhus, ett 50-tal platser tas alltså upp innan skiten ens kommit igång.. krävs ingen einstein för att inse att det nog kan bli rätt ont om platser på sjukan om det skulle slå till storskaligt över hela landet det här. Svårt drabbade är inte så många än, förutom de 4-5 döda eller vad det är så är 3 på intensiven och ytterligare en i behov av ECMA. ECMA-apparater är det tyvärr jäkligt ont om så här får vi hoppas att det inte blir så många drabbade när/om det tar fart. Officiellt är det inte mer än ca 2700 smittade än men här kan man nog räkna med att mörkertalet är stort då det inte tas prover på alla längre.

Jag har inte tagit beslutet än heller men anser iaf att ska man ta beslutet att avstå ska det tamejfan vara på välgrundade åsikter och inte "ingen skillnad mot den vanliga influensan".

En annan sak som gör att jag tvekar är det här att det verkar dröja hela tiden till vanligt folk som jag får ta det, och sen ska det tydligen dröja ytterligare ett gäng veckor innan det skyddar om jag förstod saken rätt och då vette fan om det inte är för sent, men här är jag lite dåligt påläst och tar gärna emot andra åsikter.


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum