Avatar

Elbilar och miljö och lite klarspråk...

av Håkan, Göteborg, söndag, december 16, 2018, 09:07 (1964 dagar sedan) @ Pinja

Jo jag har nog förstått har vad du menar Seawolf. Så inte heller du behöver skriva mig på näsan. (Jag tror jag glömt plank-jargongen lite). Men den tågordning du föreskriver är nog dessvärre tämligen utsiktslös att få gehör hör i verkligheten, så i väntan på något bättre gläder jag mig ändå när jag åker med Elektra.


Pinja

Plankjargongen har i många år och i flera generationers plank varit en framgångsfaktor för planken, Pinja, säger jag som påbörjade ett allt mer beroendeframkallande (miss?)bruk i början av 2002.

Alltså något som håller hela grejen lite turbulent och spännande i stället för artig och försiktig, men inom liknande gränser som gäller IRL dvs när man träffas på riktigt, vilket många av nuvarande aktiva och flera av numera frånvarande gjort många gånger.

Vid något tillfälle häromåret var det ju också nära att du hängde med på en träff med några plankister men minns inte nu var och när, men det kan komma fler tillfällen även om k(l)otteriet tunnas ut. (Göteborgare, jaja)

Men angående Seawolf, jag tror jag förstår det mesta han försöker få fram, och i det här fallet är det att hur mycket du än gillar att färjan glider fram utan dieselljud så drar ett kolkraftverk någonstans i Europa på lite extra när den laddar sina batterier.

Hoppas vi ses någon gång Pinja, och gärna med Seawolf också.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum