Avatar

Vem ska man rösta på i EU-valet...

av Seawolf @, fredag, maj 03, 2019, 06:01 (395 dagar sedan) @ S-B A-son

Alternativ för Sverige. Något annat alternativ finns inte.


Du nämner inte vilken av deras kandidater du tänker kryssa för, morpheus, men det kanske bara betyder att du gillar deras förstakandidat bäst.

[image]

Själv funderar jag på kandidater och partier med mindre extrema verksamheter, men nu har ju Sven-Barry ytterligare några sorters politiker att utveckla sin syn på, förutom Sara Skyttedal alltså...

Håkan


Jag vet egentligen ingenting om dem, annat än att partiet är en avknoppning från Sverigedemokraternas ungdomsförbund. De har samma åsikter om invandring som SD hade för ett antal år sedan.

AfS kan ju vara ett alternativ för dem som inte gillar vare sig EU, invandrare eller invandring.

mvh Sven-Barry


Fel formulerat. Man kan gilla viss typ av invandring och invandrare, och ogilla starkt andra typer.
Jag avskyr exempelvis nazist- kommunist- socialist- och islamistinvandrare och i synnerhet de som inte har nån avsikt och/eller förmåga att låta sig integreras och assimileras, utan vill köra sitt race i allt. Utom det svenska bidragssystemet.
Såvitt jag har uppfattat det så tillämpar exempelvis Kanada en sådan invandringspolitik. Så borde Sverige göra också. Såvitt jag vet är det ingen opinion som anklagar Kanada för att vara rasistiskt eller främlingsfientligt för det.
På samma sätt kan man vara starkt för delar av vad EU skulle kunna vara och vilja öka detta, och lika starkt emot att EU lägger sig i allt för mycket som skall vara nationella frågor, och vilja minska detta.


Menar du att jag formulerat något fel, eller att AfS formulerat något fel?

Mvh Sven-Barry

Ingen aning. Men om du har studerat AfS program, vilket jag inte har, så kan du förhoppningsvis bedöma ev. felformuleringar. Ta gärna min syn ovan som måttstock.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum