Avatar

såg inte detta hål komma........

av Håkan, Göteborg, måndag, december 02, 2019, 12:40 (666 dagar sedan) @ S-B A-son

https://ledarsidorna.se/2019/12/spelet-ar-redan-klart-om-stefan-lofvens-eftertradare/

Håkan


Vad ledarsidorna har att göra med oles inlägg är det nog bara signaturen Håkan som kan svara på.

Och som alltid är det intressant att ta del av kommentarfältet i ledarsidornas inlägg. Du lierar dig med rätt smutsiga åsikter men det stör dig väl knappast?

Jag tror att Sossepartiet går en skön död till mötes om Magdalena Andersson väljs till ordförande. Schekarabi kan gå an, han är inte dum i huvudet, men om sossepartiet har någon ambition att ta tillbaka röster från SD är han ett omöjligt val. Refererar till kommentarsfältet.

Jag tror att Torvaldsson blir bäst. Han är inte nedsmutsad av alltför intimt samröre med den i mitt tycke rätt inkompetenta S-ledningen och är snabbtänkt och rätt vass i sin retorik. Totalt annorlunda än Löfvéns stappliga och rent usla debatt-teknik. (Stavas så, med bindestreck).

Sen tror jag att det är ett måste att göra sig av med MP och driva sin egen linje vad gäller miljöpolitik.

Mvh Sven-Barry, Sveriges näst klokaste man men Spaniens klokaste

Ole skrev inget inlägg, Sven-Barry, det var bara ett par länkar utan egna ord som så ofta - men han skrev rubriken och där har du hans egen koppling till tidigare trådar.
Jag valde att fortsätta på samma sätt med endast en länk, för att se vad som skulle hända precis som ole gör, och se...


Min länk var till artikeln på ledarsidorna.se och till det som där skrevs, inte till kommentarsfältet.

Att man också kan läsa där om man så vill, vilket jag sällan vill eller gör, är en annan sak och jag har också flera gånger påpekat hur mycket skit som skrivs på kommentarsfält i olika forum.
Vilket du minst en gång missat eller avsiktligt struntat i, och så också denna gång och nu är jag till och med enligt dig "lierad" med de som skriver där.

För att motivera dina avslutande ord behöver du alltså skärpa dig betydligt, det är väldigt många svenska män som är klokare än du, men hur det är i Spanien är en öppen fråga med tanke på hur det ser ut i ditt nya drömland.

Alltid något, eller hur?

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum