Avatar

såg inte detta hål komma........

av Håkan, Göteborg, tisdag, december 03, 2019, 19:33 (660 dagar sedan) @ S-B A-son

Det du skriver ovan kan man svara på på två sätt.

1. Men det är ju precis din teknik, en länk och så några till intet förpliktigande ord som ackompanjemang till det länkade.

2. Du har höjt dig till oles debattnivå!

Alternativ nr 2. är absolut kuligast.


Min länk var till artikeln på ledarsidorna.se och till det som där skrevs, inte till kommentarsfältet.

Att man också kan läsa där om man så vill, vilket jag sällan vill eller gör, är en annan sak och jag har också flera gånger påpekat hur mycket skit som skrivs på kommentarsfält i olika forum.
Vilket du minst en gång missat eller avsiktligt struntat i, och så också denna gång och nu är jag till och med enligt dig "lierad" med de som skriver där.


Du verkar inte förstå att de som delar dina åsikter uttrycker sig på det sätt man tydligt ser i kommentarsfälten till i stort sett allt du länkar till.

För att motivera dina avslutande ord behöver du alltså skärpa dig betydligt, det är väldigt många svenska män som är klokare än du, men hur det är i Spanien är en öppen fråga med tanke på hur det ser ut i ditt nya drömland.


Där håller jag faktiskt med dig. Men inte bara jag, utan alla utan undantag bör skärpa sig. I vissa fall bör det skärpas mer, betydligt mer. Ser fram emot kommande skärpningar från signaturen Håkan så att han fokuserar mer på det som skrivs och mindre på person.


Alltid något, eller hur?


Noterar också på mitt skarpsinniga vis att du inte alls berör det jag skrev som "kommentar" till din länk.


Håkan


Mvh Sven-Barry, som från sitt skrivarfönster ser ett blåsigt och regnigt Spanien.

Det blir allt mer tröttsamt att försöka bemöta dina allt mer påstridiga beskyllningar och osakligheter, Sven-Barry, och det här inlägget är endast för att bekräfta att jag läst ditt.

Men en sak slår mig, att just du tar upp det där med att fokusera mer på person än på vad som skrivs och att det är jag som behöver bättra mig, den var en höjdare som faktiskt får mig att se också spanska män som vinnare.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum