Avatar

såg inte detta hål komma........

av Seawolf @, tisdag, december 03, 2019, 20:37 (660 dagar sedan) @ S-B A-son

Det finns en mycket stor andel av folk i Sverige som är gravt bekymrade över landets utveckling. Alldeles för många saknar förmågan att uttrycka detta på annat sätt än med hatiska kommentarer vid de flesta av de inlägg som kritiserar de svenska förhållandena, alternativt sådana som brunsmetar folk, fä och "fel" organisationer.
Detta gäller gravt bekymrade både från de rödgröna och från de blåbruna.

Ser man i stort så understöds hatare från de rödgröna ensidigt från det etablissemang som nästan totalt ha erövrats av rödgröna aktivister, via trakasserier, åsiktsförtryck, repressalier, avsked från jobbet i strid med lagarna om anställningstrygghet, åsiktsfrihet, yttrandefrihet osv, allt via att åberopa en icke lagstadgad och subjektiv "värdegrund" som man ogenerat och stött av rättsväsendet och facken låter övertrumfa t.o.m. våra grundlagar!

Att anklaga seriösa skribenter och länkare till deras alster för att hysa samma åsikter som de som hatarna uttrycker i kommentarerna är ett intellektuellt haveri.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum