Avatar

Då vi nu talar om SD..

av Håkan, Göteborg, onsdag, februari 05, 2020, 14:04 (1542 dagar sedan) @ ole

Nu ja, det är ju tydligt att dom som driver den i artikeln nämnda slutna gruppen
är SD anhängare i alla fall.

Du menar kanske att det då är någon som klistrar sig själv på SD, men at SD inte
gillar dom.......

Nu står det ju också att
"I grupperna samlas inte bara personer som är uttalade SD-sympatisörer. Även förtroendevalda SD-politiker kommenterar och skriver inlägg."

Jag väljer faktisk att tro det.


Har du läst den här......
https://expo.se/2016/12/h%C3%A4r-%C3%A4r-9-sd-f%C3%B6retr%C3%A4dare-som-blev-kvar-i-par...

eller den här...
https://www.aftonbladet.se/kultur/a/wPpE95/sd-har-ett-problem-med-antisemitism

I artikeln nämns ett flertal slutna grupper, ole, men det är var och ens gissning om de som driver och skriver är anhängare av SD. Jag tvivlar på att en enda av de som skriver i dessa slutna grupper är partimedlem, och om de röstar på SD eller endast använder SD som ett mer imponerande namn än de olika extremistgruppernas är en öppen fråga.

Beträffande att klistra sig själv på SD och att SD inte gillar dom så är det mindre än så jag menar, jag tror att SD inte bara ogillar dem utan försöker ignorera dem, så gott det går i dagens medielandskap där det är bara alltför gott om folk med klisterburkar.

Och så kommer jag till den roliga biten ole, hur du använder ett av de välkända tricken - att utelämna något väsentligt när du citerar:

"Nu står det ju också att
[quote]"I grupperna samlas inte bara personer som är uttalade SD-sympatisörer. Även förtroendevalda SD-politiker kommenterar och skriver inlägg.""
[/quote]

Detta är från artikeln och vad jag citerade i mitt eget inlägg, men i mitt inlägg också ihop med de följande meningarna som direkt kopplar ihop exemplen på grovheter från de slutna grupperna med riksdagsledamöter och kommunfullmäktigeledamöter från SD.

Slutligen, jag skummade länken från Expo men har inte öppnat den från Aftonbladet, det är fortfarande inte källorna till det vi talar om.

Jag skulle gärna öppna och läsa en länk där de egna orden från partimedlemmar i SD kan läsas, och inte bara refereras till med risk för det där med delvisa citat, om du förstår hur jag menar.

Fixar du fram något sådant ole, du som kan sånt här?

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum