Avatar

"Regeringen fjäskar för den främlingsfientliga opinionen"..

av Seawolf @, torsdag, februari 06, 2020, 06:40 (1541 dagar sedan) @ S-B A-son


Men att SD, för bara dryga 25 år sedan grundades av organiserade nazister och annat löst folk med rasideologi som främsta signum stör dig alltså inte alls?
Det är bara i dagsaktuella pamfletter som partiets åskter finns, fastän åsikter ändras i takt med vad partigängare anser vara mest opportunt. EU, aborter etc.
Du känns ju mer än lovligt naiv.

Märkligt på min ära!

Mvh Sven-Barry

Både S och C har under c:a 1930 till 1960 idkat och propagerat och AGERAT för att förädla den svenska folkstammen genom Rasbiologiska Institutet och tvångssterilisering. Tvångssteriliseringslagen upphörde först 1976
S och C var före Tyskland med att införa ett Judemärke i passet för svenska Judar.

Både S och V har vurmat för kommunism och socialism. Speciellt V som ända in i nutid har haft partiledare som öppet hyllat kommunismen, och aktivt deltagit i "Komintern". Jan Myrdal hyllade Pol Pot-regimen som mördade miljoner. Stalin orsakade tiotals miljoner bönders och oppositionellas död genom svält och Gulaginternering.
S hade ett samarbete med Stasi i Östtyskland.

Glöm inte att Nationalsocialismen är en variant på "det starka socialistiska samhälle" som S har som ideal även idag, och alla former av Socialism/Kommunism leder snabbt till gradvis ökande totalitarisma och diktatur.

När såg du S eller V officiellt ta avstånd från sina tidigare vurmanden från de dödsmaskiner som Socialism och Kommunism har orsakat (och orsakar i vardande) i världen? När såg du dem peta ut medlemmar och politiker från sina led på grund av deras extrema revolutionära yttrande och åsikter?

Kom igen nu S-B, vid vilka tidspunkter i modern historia anser du att S och V respektive skall få absolution från sin historia och bli bedömda bara efter den politik och de program de har numera?

En annan estimering jag vill att du gör är att gissa vilka partier Nazistidioter i Sverige röstade på mellan 1995 och 2005 (mellan Ny Demokrati och Sverigedemokraternas synlighet).
Med din primitiva verklighetsuppfattning måste alltså några andra partier vara förtappade åtminstone fram till ett årtal motsvarande samma tidsavstånd som du anser vara förlåtelseperiod för S, V, och C. Alltså ett partipolitiskt "Bäst Efter"-datum.

Kom igen S-B, och prata inte smörja nu.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum